MAGRI FREE Napoletana on gluteeniton leivontajauho, joka koostuu maissitärkkelyksestä, riisitärkkelyksestä, kasvikuiduista ja maissista valmistetusta hapanjuuresta.
Se ei ole peräisin gluteenittomista prosesseista, eikä se sisällä maitoa, munia tai vehnätärkkelystä.
Tuote on korkealaatuinen, luonnollinen ja sisältää runsaasti kuituja sekä hyödyllisiä luonnonentsyymejä. Seos antaa taikinoille muovattavuutta, mahdollistaen sekä perinteisen että nykyaikaisen leivonnan.
MAGRI FREE Napoletanalla valmistetut pizzat ja leivät ovat erittäin huokoisia, pehmeitä ja niissä on aromaattinen maku, joka on verrattavissa pehmeästä vehnäjauhosta valmistettuun leipään, mutta 100% gluteenittomia.
Saatavilla neliöpohjaisessa 1 kg:n säkissä, 12 kappaleen laatikoissa.